Ring 32 677 677
E-mail info@tjeks.dk

Growth Hacking. Tjeks ApS hjælper SANI Membranes hele vejen.

SANI Membranes valgte som udgangspunkt Tjeks som leverandør af ny hjemmeside. Det var bare starten, viste det sig.

I dag hjælper Full Service Agency Tjeks med meget forskelligt, bland andet Hjemmeside, tekstforfatter (PR), til SEO, SEM og Content.

Vi valgte endda som udgangspunkt at udfordre Tjeks og deres services lidt, da vores projektstart ikke var optimal, i forhold til forventede hurtige resultater (vi startede op til sommerferien).

Det til trods har vi allerede nu, baseret på de opnåede resultater, været i færd med at evaluere resultaterne med henblik på hvor stort et ”brød ovnen kan bage”. Der er allerede nu en bemærkelsesværdig opnåelse af mål og ansvarstagen fra Tjeks ApS.

Har i brug for hjælp til opnåelse af jeres mål, uanset type af udfordring, er det vores opfattelse af Tjeks ApS kan hjælpe. De har i hvert fald hjulpet her.

SANI Membranes udvikler og markedsfører løsninger og ny teknologi, der gør mikro- og ultrafiltreringsprocessen enklere og lettere at bruge for alle og samtidigt minimeres teknologiens klima- og miljømæssige fodaftryk.

 SANI Membranes ApS er en dansk cleantech -virksomhed med fokus på at udvikle og kommercialisere den innovative Free Flow Plate ™ -teknologi og den unikke Vibro ™ -teknologi. Vores mål er at sikre renere, mere energieffektive, mere produktionseffektive filtreringsløsninger til fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *