Kronprinsessegade 26. 2. sal
1306 København K

Om Full Service Agency Tjeks

Vi har skabt denne virksomhed på baggrund af vores kunders succes

Du kan betragte os som dit netværksbureau og din spilfordeler. Vi hjælper dig i mål uanset opgaven. Vi hyrer de nødvendige kompetencer, hvis vi ikke selv råder over dem, så du får den løsning, der skal til. Hvis én ikke kan klare opgaven, så er der en anden, der kan. Det er resultatet, der tæller.

Full Service Agency Tjeks blev startet i 2019. Men tag ikke fejl af den unge virksomhed. For bag virksomheden står mange års samlet erfaring.

Virksomheden blev skabt, fordi vi ønskede at skære ind til benet og fjerne ”bullshit” alarmen hos kunderne. Ingen unødvendige præsentationer, rapporter og snik snak.

Den er til dig, der har brug for, at der er styr på hele paletten, og at der bliver skabt resultater. Uden at blive kastet rundt mellem forskellige afdelinger eller bureauer. Tjeks hjælper din virksomhed med at forstå din forretnings mål og udfordringer for derefter at konvertere disse til målbare resultater.

Hos Tjeks vil det enten være Dennis eller Lars, du taler med i første omgang. De skal nok hjælpe dig på vej!

Lars Filtenborg om sig selv:

”Business Oriented Internet Geek”. Det står der, hvis du kigger på min LinkedIn profil. Har også overvejet at bruge Growth-Hacker, som er en lidt anden vinkel på, hvad jeg laver. Med andre ord analyserer jeg, hvordan vi kan konvertere virksomhedernes behov og udfordringer til målbare, forbedrede resultater ved at skrue på internettet.

Jeg er nørd med forretningsforståelse – eller forretningsmand med dyb indsigt i internettet. Grundlæggende forstår jeg, hvordan internet og forretning fungerer, og er i stand til at få dem til at spille sammen. Og jeg elsker de udfordringer, der ligger i vækstorienterede virksomhedsprojekter. Med fokus på målet analyserer jeg de eksisterende resultater for efterfølgende at optimere disse – lige fra de helt overordnede mål i virksomheden og ned til konverteringsraten på en unik landingside via en specifik kanal. Det er væksten, der er målet: Growth Hacking.

Jeg lægger først og fremmest vægt på, at du til enhver tid og i samtlige opgaver skal tjene penge på at have sådan en som mig med. Det kræver blot, at vi kommunikerer professionelt, åbent og ærligt – og at du stiller præcise krav til leverancen og samtidig anerkender, at det kræver ressourcer at opnå resultater. Så kan du roligt skrue forventningerne i vejret – og ringe med det samme.

Jeg stammer oprindeligt fra Lemvig i Vestjylland, men har efterhånden haft de fleste leveår i København. Trods dette kan du nok alligevel spore en del gamle, vestjyske håndværkerdyder i Internet Geeken og Growth-Hackeren.

Dennis Mathiasen om sig selv:

Mit overordnede mål er at levere værdiskabende grafiske og visuelle løsninger, der understøtter virksomhedernes service og produkter. Modtageren skal have en stærk og direkte oplevelse af den kvalitet og de fordele, som i sidste ende konverterer til enten salg eller deltagelse.

Den væsentligste opgave ligger i at binde din visuelle identitet sammen med din markedsføring og dermed generere Growth Hacking. Og det kommer ikke alene med en uddannelse som grafiker. Gennem mere end 20 år har jeg skabt design, der involverer marketingstrategier og styrker visionen, værdien og væksten. Det grafiske skal ikke bare se pænt ud, det skal bidrage til at skabe resultater. Derfor arbejder jeg også konstant på at opgradere den kreative proces ved at inkorporere nye tendenser og trends. Jeg deler gerne min viden og erfaring og trives i miljøer, hvor der ikke er langt fra idé til kampagne.

Gode folk, som stræber efter at bygge virksomheder og skabe vækst, fortjener også gode kunder. Nøglen til succes ligger i de relationer, du skaber – og langvarige vinderrelationer bygger på det indtryk, du har givet og udbygget lige fra starten. Sammen udvikler vi synliggørelsen af dit produkt eller din service. Den teknologi, der ligger til grund for dit websted, er sekundær i forhold til indholdet, der skal hjælpe dig med at opfylde dine forretningsmæssige mål. En ny hjemmeside er meget mere end ord, billeder og kompliceret kode. Det er et af dine vigtigste marketingværktøjer. Hvad enten vi taler om hjemmesider, grafisk identitet eller support, så arbejder jeg for at ramme den helt rigtige nerve, inspirere dine kunder og øge dit brand.

Jeg er i øvrigt født og opvokset i det gamle Valby lige op af København.