Ring 32 677 677
E-mail info@tjeks.dk

Din næste hjemmeside skal være brugervenlig og en del af din salgsstrategi

Fokus på en professionel hjemmeside, der skal tjene sig ind. Hos Tjeks designer vi ikke kun hjemmesider. Vi er også interesseret i din forretning, og at du tjener penge.

En professionel hjemmeside kan være nok så flot, men det er ikke meget værd, hvis den ikke har nogen besøgende. Derfor arbejder vi med Growth Hacking og har sans for langt mere end webdesign, for vi ved godt, at det i sidste ende handler om at skabe omsætning i din forretning.

Det betyder, at udgangspunktet for en ny professionel hjemmeside er, at den skal give dig flere kundehenvendelser og dermed et øget salg. Det sikrer vi gennem et professionelt layout, hvor de helt rigtige knapper og kontaktformularer gør, at dine potentielle kunder slet ikke kan lade være med at henvende sig.

For at få succes er du dog også afhængig af, at der kommer besøgende ind på din hjemmeside. Derfor tilbyder vi også skræddersyede marketingløsninger. Her vurderer vi, hvem der er din mest oplagte målgruppe, og hvordan vi bedst får din virksomheds budskab ud til lige netop dem.

Visuelt. Responsivt. Funktionelt.

Enhver hjemmeside, vi skaber, skal se godt ud, være nem at bruge, fungere som en drøm og være nøje afstemt med dine online forretningsmål.

Det grundlæggende CMS tema og design tilpasses af en professionel designer ud fra dine idéer og ønsker samt eksisterende designstruktur. Design og funktionalitet udformes, så der skabes validerede HTML5 & CSS resultater.

Ud over det æstetiske skal der designes med vægt på hastighed, brugervenlig navigation, velfungerende menuer, responsivt design og brugeradfærd. Nå ja, og så er CMS selvfølgelig optimeret til SEO/SEM.

Design af tema, widgets, forside og præsentations-skabeloner bør udføres, så det fremstår ”rent” og nemt kan bruges til fremtidigt indhold. Indholdet skal skabes for at få det vist til både dine normale hjemmeside besøgende samt til dine mobile brugere unikt.

Skabelonerne skal optimeres både grafisk og tekstmæssigt i forhold til alle brugere samt søgemaskinernes oplevelse af indhold.

Kort sagt, alt hvad vi skaber for dig, er visuelt og følelsesmæssigt så slående, at du kan udnytte kraften til din kommercielle fordel.

Uanset hvilken model og pris du vælger, så får du altid følgende:

Responsivt design

Hjemmeside ALTID tilpasset til forskellige enheder og skærmstørrelser og ikke mindst responsiv brugeradfærd.

100% tilpasning af elementer

Alle elementer: Tekster, knapper m.m. kan tilpasses og redigeres efter dine ønsker. Se, hvad du redigerer, mens du tilpasser udseendet.

Fuld råderet og ingen begrænsninger

Intet maksimum på oprettelse af egne sider. Ubegrænset antal billeder (kun serverplads begrænser antallet).

Hurtig responstid

Alle hjemmesider designes med hastighed for øje – hastighed er en primær funktionalitet op mod kundernes og Googles ønsker.

Jeg kan varmt anbefale Tjeks som samarbejdspartner! Tjeks har fungeret både som sparringspartner og som leverandør af grafiske opgaver og design af hjemmeside. Vi har kun oplevet hurtig, kompetent, imødekommende og kreativ sparring og opgaveløsning.

Charlotte Bjerregaard, Retail Partner

En webshop skal ikke blot være pæn og nydelig, den skal også konvertere til salg.

Vi sælger ikke billige webshops. Til gengæld sælger vi skræddersyet løsninger og derfor former vi prisen efter dine behov. Hvis vi blot solgte dig det billigste ville du stå uden krav og måske uden forretning på din nye hjemmeside med online shop.

Sammen med dig drøfter vi de mange muligheder: Hvilke produkter skal sælges, hvilken betalingsløsning skal vælges, hvilken fragtordning skal du køre med, hvordan trækker du trafik til siden, skal webshoppen tale med andre systemer.

Med andre ord – alt kan lade sig gøre – med lad os sammen finde det du har brug for. 

Overvejelser for en webshop

Når det kommer til at designe en hjemmeside med e-handel, er der mange emner at tage fat på. Ud over de åbenlyse som design, layout, kunderejse m.v. er der også en anden række af større beslutninger. De beslutninger kan kun du tage, da det er din forretning. Vi hjælper og rådgiver dig dog gerne.

Valg af CMS system

Det kræver overvejelser at vælge det rigtige CMS system. Hos Tjeks arbejder vi med flere CMS systemer.

Valg af server (webhotel)

De fleste webshops stiller større krav til den server, de er hostet på, end en almindelig hjemmeside.

Læs mere om vores hosting løsninger

Juridiske dokumenter

Der er en lang række krav, der skal følges, når man sælger varer fra en webshop. Handelsbetingelser, returnering og klagevejledning skal være på plads inden lancering.

Betalingsløsning

Et betalingssystem giver dine kunder mulighed for at modtage kreditkort betalinger på din hjemmeside eller webshop. Der kan være flere muligheder alt efter din forretningsmodel.

E-mail kvitteringer

Når en kunde handler hos jer, sker der en del efter salget. Kunden skal modtage oplysninger om sin vare, kvittering på ordre måske endda faktura. Hvilken information tilbyde du din kunde?

Levering og fragt

Når du starter din webshop, må du gøre det klart, hvilke leveringstider du kan tilbyde dine kunder og hvordan du får fragtet varen frem til køber.

Prissætning

Hvad koster varerne, og hvordan prissætter du? Betaler kunden en her og nu pris, skal der sælges abonnementer? Vises varerne med eller uden moms?

Indhold

Det er klart, at dit indhold betyder meget for kunderejsen. Hvad er det for produkter, og hvordan skal de sælges? Hvilke spørgsmål stiller kunderne til dine produkter og leverer du de svar til dem?

At sælge sine varer online har aldrig været vigtigere og dine kunder har aldrig haft flere muligheder for at handle…

Klar til at flytte din forretning?

Sandheden er, at det kan være utrolig tidskrævende at skabe sin egen markedsføring.

Og det var vel heller ikke derfor, at du startede din forretning. Det handler om, at du bør gøre, hvad du er bedst til. Dermed kan du overlade resten til andre, som netop er gode til det, de gør – nemlig arbejdet med markedsføring.