En hjemmeside skal altid give de bedste resultater

Rigtig mange overser vigtigheden af, at ens hjemmeside eller webshop er sikret med en høj oppetid, sikkerhed mod hacking, effektive backup rutiner, hurtige svar tider osv. Det er altsammen elementer, som har stor indvirkning på den oplevelse, som dine besøgende eller kunder har.

Vi benytter Curanet som leverandør. Curanet har investeret rigtig store summer i deres datacenter og netværk for netop at optimere slutbrugeroplevelsen, når din bruger besøger et webhotel, som er hosted her. Derfor vil du heller ikke opleve, at serverne bliver fyldt op til bristepunktet, således at trafikken fra andre brugere vil få indflydelse på ydeevnen fra dit webhotel, som man så ofte ser det hos lavprisselskaberne.

Afhængigt af dit behov kan du vælge et webhotel, som er dedikeret til et Open Source CMS eller afvikling af PHP, ASP eller begge dele.

Brug for flere ressourcer end et webhotel?

VPS Hosting er til virksomheder med webshops, hjemmesider eller applikationer, der kræver flere ressourcer, end et webhotel kan tilbyde.

Vi har samlet fire forskellige pakker, som du kan vælge mellem. Er du i tvivl om det korrekte valg, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Fælles for dem alle er bl.a. at de:

  • Kører på nye lynhurtige SSD-diske
  • Kommer med en oppetidsgaranti på 99,95%
  • Kan udvides med ekstra storage plads

SSL certifikater – når sikkerhed spiller en rolle

Mange undersøgelser viser, at sikkerhed hos og tillid til en forhandler er blandt de parametre, der har størst betydning, når kunder skal vælge imellem internetbutikker eller blot beslutte sig for at købe online frem for i en fysisk butik. Med et SSL-certifikat beskytter du let og billigt kommunikationen og personlige oplysninger fra besøgende til server-siden.

Med et SSL-certifikat vil du kunne mindske antallet af tabte salg hos din kunde, som er foranlediget af bekymringer omkring bedragere, deling af kortoplysninger, personlige oplysninger og generelt omkring online transaktioner. Langt størstedelen af afbrudte køb sker, når kunden når til betalingsvinduet. Et SSL-certifikat kan hjælpe med at få kunden til at gennemføre det.

CO2-neutral energi

Grønne datacentre

Certificeret af PWC

100% nordisk vandkraft

Vi hoster din løsning med grøn energi

Vi benytter nogle af Danmarks største datacentre til at hoste din løsning. De er 100% baseret på grøn og CO2-neutral energi.

Behovet for bæredygtighed bliver større og større, og vi er glade for at kunne hoste din løsning med grøn energi. Vi ønsker i den grad at støtte op om klimaindsatsen i Danmark. Grøn strøm må siges at være et skridt i den rigtige retning.

Klar til at flytte din forretning?

Sandheden er, at det kan være utrolig tidskrævende at arbejde med sin egen hjemmeside.

Og det var vel heller ikke derfor, at du startede din forretning. Det handler om, at du bør gøre, hvad du er bedst til. Dermed kan du overlade resten til andre, som netop er gode til det, de gør.