En hjemmeside skal altid give de bedste resultater.

Kvalitet spiller ind

Rigtig mange overser vigtigheden af, at ens hjemmeside eller webshop er sikret med en høj oppetid, sikkerhed mod hacking, effektive backup rutiner, hurtige svartider osv. Alt af disse er elementer, som har stor indvirkning på den oplevelse, som din besøgende eller kunder har.

Vi benytter Curanet som leverandør.

Curanet har investeret rigtig store summer i deres datacenter og netværk, for netop at optimere slutbrugeroplevelsen når din bruger besøger et webhotel, som er hosted her. Derfor vil du heller ikke opleve, at serverne bliver fyldt op til bristepunktet, således at trafikken fra andre brugere vil få indflydelse på ydeevnen fra dit webhotel, som man så ofte ser det hos lavprisselskaberne.

Afhængigt af dit behov kan du vælge et webhotel som er dedikeret til et Open Source CMS eller afvikling af PHP, ASP eller begge dele.

Webhotel pakker

SSL certifikater – når sikkerhed spiller en rolle

Mange undersøgelser viser, at sikkerhed hos og tillid til en forhandler er blandt de parametre, der har størst betydning, når kunder skal vælge imellem internetbutikker, eller blot beslutte sig for at købe online frem for i en fysisk butik. Med et SSL-certifikat beskytter du let og billigt kommunikationen og personlige oplysninger fra besøgende til server-siden.

Med et SSL-certifikat vil du kunne mindske antallet af tabte salg hos din kunde, som er foranlediget af bekymringer omkring bedragere, deling af kortoplysninger, personlige oplysninger og generelt omkring online transaktioner. Langt størstedelen af afbrudte køb sker, når kunden når til betalingsvinduet. Et SSL-certifikat kan hjælpe med at få kunden til at gennemføre det.

SSL-certifikat pakker

Ud over årlige gebyrer til SSL koster handling, installation og opsætning af SSL et engangsbeløb på kr. 1.500,-

* EV SSL koster kr. 995,- i oprettelse.

Brug for flere ressourcer end et webhotel?

VPS Hosting er til virksomheder med webshops, hjemmesider eller applikationer, der kræver flere ressourcer, end et webhotel kan tilbyde.

Vi har samlet fire forskellige pakker, som du kan vælge mellem. Er du i tvivl om det korrekte valg, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Fælles for dem alle er bl.a. at de:

  • Kører på nye. lynhurtige SSD-diske
  • Kommer med en oppetidsgaranti på 99,95%
  • Kan udvides med ekstra storageplads

VPS Hosting pakker

Der kan vælges mellem følgende operativsystemer: CentOS og Windows Server 2019

Priserne er excl. moms og der betales forud 3 måneder.

Aftalen kan opsiges med en måneds varsel før næste fakturering.