En hjemmeside skal altid give de bedste resultater.

Et webhotel som er hostet rigtigt…

Vores services på hosting er ikke udelukkende bygget op efter, at kunne tilbyde den lavest mulige pris. En god pris vil kun tilfredsstille dig indtil den dag, hvor du tager din løsning i brug, og dine kunder begynder at besøge hjemmesiden.

Elementer som hastighed, oppetider, sikkerhed, backup, netværk, antal kunder pr. server og mange flere, har alle en stor indflydelse på den oplevelse dine kunder får når de besøger hjemmesiden.

Vi benytter Curanet som leverandør.

Curanet har investeret rigtig store summer i deres datacenter og netværk, for netop at optimere slutbrugeroplevelsen når din bruger besøger et webhotel, som er hosted her. Derfor vil du heller ikke opleve, at serverne bliver fyldt op til bristepunktet, således at trafikken fra andre brugere vil få indflydelse på ydeevnen fra dit webhotel, som man så ofte ser det hos lavprisselskaberne.

CO2-neutral energi

Grønne datacentre

Certificeret af PWC

100% nordisk vandkraft

 Vi hoster din løsning med grøn energi

Vi benytter nogle af Danmarks største datacentre til at hoste din løsning. De er 100% baseret på grøn og CO2-neutral energi.

Behovet for bæredygtighed bliver større og større, og vi er glade for at kunne hoste din løsning med grøn energi. Vi ønsker i den grad at støtte op om klimaindsatsen i Danmark. Grøn strøm må siges at være et skridt i den rigtige retning.

Webhotel pakker

SSL certifikater – når sikkerhed spiller en rolle

Mange undersøgelser viser, at sikkerhed hos og tillid til en forhandler er blandt de parametre, der har størst betydning, når kunder skal vælge imellem internetbutikker, eller blot beslutte sig for at købe online frem for i en fysisk butik. Med et SSL-certifikat beskytter du let og billigt kommunikationen og personlige oplysninger fra besøgende til server-siden.

Med et SSL-certifikat vil du kunne mindske antallet af tabte salg hos din kunde, som er foranlediget af bekymringer omkring bedragere, deling af kortoplysninger, personlige oplysninger og generelt omkring online transaktioner. Langt størstedelen af afbrudte køb sker, når kunden når til betalingsvinduet. Et SSL-certifikat kan hjælpe med at få kunden til at gennemføre det.

SSL-certifikat pakker

Ud over årlige gebyrer til SSL koster handling, installation og opsætning af SSL et engangsbeløb på kr. 1.500,-

* EV SSL koster kr. 995,- i oprettelse.

Brug for flere ressourcer end et webhotel?

VPS Hosting er til virksomheder med webshops, hjemmesider eller applikationer, der kræver flere ressourcer, end et webhotel kan tilbyde.

Vi har samlet fire forskellige pakker, som du kan vælge mellem. Er du i tvivl om det korrekte valg, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Fælles for dem alle er bl.a. at de:

  • Kører på nye. lynhurtige SSD-diske
  • Kommer med en oppetidsgaranti på 99,95%
  • Kan udvides med ekstra storageplads

VPS Hosting pakker

Der kan vælges mellem følgende operativsystemer: CentOS og Windows Server 2019

Priserne er excl. moms og der betales forud 3 måneder.

Aftalen kan opsiges med en måneds varsel før næste fakturering.