Online tilstedeværelse med WordPress som CMS platform

En WordPress hjemmeside er brugervenlig og nem at vedligeholde

Enhver WordPress hjemmeside vi skaber skal se godt ud, være nem at bruge, fungere som en drøm og være nøje afstemt med dine online forretningsmål.

Det grundlæggende CMS tema og webdesign bør tilpasses af en professionel designer ud fra dine idéer og ønsker samt eksisterende designstruktur. Der skal skabes på et unikt responsivt design til både almindelige samt mobile brugere. Design og funktionalitet designes, så der skabes validerede HTML5 & CSS resultater.

Ud over det æstetiske skal der designes der med vægt på hastighed, brugervenlig navigation, velfungerende menuer, responsivt design og brugeradfærd. Nå ja, og så er WordPress selvfølgelig optimeret til SEO/SEM.

Visuelt. Responsivt. Funktionelt.

Design af tema, widgets, forside og præsentations-skabeloner bør udføres, så det fremstår ”rent” og nemt kan bruges til fremtidigt indhold. Ud over det æstetiske skal der designes der med vægt på hastighed, brugervenlig navigation, velfungerende menuer, responsivt design og brugeradfærd.

Indholdet skal kun skabes én gang — for at få det vist til både dine normale hjemmeside besøgende, samt til dine mobile brugere unikt.

Skabelonerne skal optimeres både grafisk og tekstmæssigt, i forhold til alle brugere samt også søgemaskinernes oplevelse af indhold.

Kort sagt, alt hvad vi skaber for dig er visuelt og følelsesmæssigt slående, at du kan udnytte kraften til din kommercielle fordel.

Uanset hvilken model og pris du vælger, så får du altid følgende:

Responsivt design

Hjemmeside ALTID tilpasset til forskellige enheder og skærmstørrelser.

Administrator

Altid fuld oprettelse af bruger som administrator. Rediger udseendet af din hjemmeside – se hvad du redigerer mens du tilpasser udseendet.

Tilpasning af elementer

Alle elementer: Tekster, knapper m.m. kan tilpasses og redigeres efter dine ønsker.

Egne sider

Intet maksimum på oprettelse af egne sider.

Redigeringsfrihed

Rediger farver, billeder, logo, baggrund m.m.

WYSIWYG når du designer sider

Brug af WYSIWYG editor (What You See Is What You Get) på alle sider. Med andre ord, du kan se hvad du redigerer.

Ubegrænset antal billeder

Ubegrænset antal billeder (kun serverplads begrænser antallet).

Open source. WordPress CMS.

WordPress er baseret på det der hedder Open Source. Dette betyder at alle har adgang og lov til at tilføje og rette i den bagvedliggende kode som WordPress bygger på. Der er altså reelt ikke nogen der ejer WordPress og alle har lov til at bruge softwaren. Dette betyder også at WordPress er helt gratis for dig at bruge. Der er ingen licensomkostninger ved at anvende WordPress.

TEKNOLOGI. ANVENDELSE

Som udgangspunkt installerer du WordPress og bruger deres basis tema. Tænk på temaet som en skabelon. WordPress er skelettet og temaet er et lag med en skabelon af farver og design. Hertil kommer de rette plugins.

Kort sagt du vælger en bil og udvider så med valg af farve og ekstra udstyr.

Temaer

Divi
Divi er udviklet med brugerne i fokus. Brugere som bygger siden og brugere som besøger siden. Det bliver ikke bedre. Med deres live-editor har du 100% kontrol over designelementerne.

Årlig licens 89$ – gratis når du er kunde hos Tjeks med en vedligeholdelsespakke.

Jupiter X
Jupiter er et stærkt kommercielt tema, som vi har benyttet os af i 4 år. Jupiter har eksisteret i 5 år, dermed er det afprøvet og der udvikles stadig på temaet. Jupiter er kodet meget rent og har mange avanceret funktioner til bl.a. hastighedsoptimering, SEO og WooCommerce integration.

Engangskøb af licens 59$ – gratis når du er kunde hos Tjeks med en vedligeholdelsespakke.

Plugins

Vi installerer kun nødvendige plugins og plugins som arbejder sammen med vores udvalgte temaer. Følgende er et udvalg som anbefales og bruges jævnligt:

Imagify (fra $5 månedligt): Håndterer dine billeder og “skrumper” dem så du får optimale billedstørrelser.

WP Rocket (PRO udgave): Et cache plugin, får din hjemmeside optimeret på hastigheden.

Yoast SEO (gratis): Uundværligt når du skal I gang med dit SEO arbejde. Sørger for at dine sider kodes med de korrekte søgeord og meta beskrivelser.

iThemes Security (PRO udgave): Sørger for (ekstra) sikkerhed på din hjemmeside. Hvis hjemmesiden forsøges angrebet kan vi bl.a. lukke ned for hackerens IP adresse.

WooThemes WooCommerce (gratis): Ønsker du en webshop er WooCommerce det plugin der skal bruges. Åbner du først op for den dør er der mange ”tilsvarende plugins” til WooCommerce der er værd at nævne. Bl.a. Google Shop Manager.

Læs bl.a. mere her om vores Webshop løsning.

Tillægsydelser

"Var der ellers andet?" Hos Tjeks hjælper vi dig hele vejen med service omkring din hjemmeside. Der er mange muligheder, se nedenfor om du har overset noget i din beslutning.

WordPress vedligeholdelse

Sørg for at din hjemmeside altid er opdateret. Tænk ikke på backup og sikkerhed. Har du råd til at din hjemmeside ikke er optimeret?

Læs mere

SEO/SEM

Søgeordsoptimering (SEO) og generel markedsføring omkring Google. Lad dine kunder finde dig gennem Google. Spørg os til råds, før du starter…

Læs mere

Hosting på den rigtige server

Vi hjælper dig også med en server til hosting af din hjemmeside. Rigtig mange overser vigtigheden af, at ens hjemmeside eller webshop er sikret med en høj oppetid, sikkerhed mod hacking, hurtige svartider osv. 

Læs mere

Hjælp til tekster

Har du brug for én som kan skrive dine tekster eller måske blot læse dit indhold igennem? Måske skal du bruge oversættelse?

Billeder, grafik, video m.m.

Mangler du billeder, illustrationer, video eller   en professionel fotograf? Så lad os hjælpe dig med skabe din visuelle historie.

Specialudvikling

Har du et unikt projekt i tankerne? Det skal der også være plads til. Drøft mulighederne med os, hvis du ønsker en speciel implementering til din hjemmeside.