Din næste hjemmeside skal  være brugervenlig og en del af din salgsstrategi

Online tilstedeværelse med professionel hjemmeside

Enhver hjemmeside vi skaber skal se godt ud, være nem at bruge, fungere som en drøm og være nøje afstemt med dine online forretningsmål.

Det grundlæggende CMS og webdesign bør tilpasses af en professionel designer ud fra dine idéer og ønsker samt eksisterende designstruktur. Der skal skabes på et unikt responsivt design til både almindelige samt mobile brugere. Design og funktionalitet designes, så der skabes validerede HTML5 & CSS resultater.

Ud over det æstetiske skal der designes der med vægt på hastighed, brugervenlig navigation, velfungerende menuer, responsivt design og brugeradfærd. Nå ja, og så er være optimeret til SEO/SEM.

Growth hacking er en naturlig del af en ny hjemmeside

Når vi taler om effektiv hjemmeside, handler det ikke kun om design. Vi bygger hjemmesider som hjælper dine kunder på deres købsrejse.

Growth hacking skaber vækst i besøgsantal og omsætning ved at skrue på de rigtige parametre. Her har vi erfaring, da vi har måler og dokumenterer vores kunders hjemmeside resultater før og efter lancering af et ny hjemmeside.

Eller ring på 32 677 677 og få startet dialogen med det samme (hvis du bare ikke kan vente)

Visuelt. Responsivt. Funktionelt.

Design af tema, widgets, forside og præsentations-skabeloner bør udføres, så det fremstår ”rent” og nemt kan bruges til fremtidigt indhold. Ud over det æstetiske skal der designes der med vægt på hastighed, brugervenlig navigation, velfungerende menuer, responsivt design og brugeradfærd.

Indholdet skal kun skabes én gang — for at få det vist til både dine normale hjemmeside besøgende, samt til dine mobile brugere unikt.

Skabelonerne skal optimeres både grafisk og tekstmæssigt, i forhold til alle brugere samt også søgemaskinernes oplevelse af indhold.

Kort sagt, alt hvad vi skaber for dig er visuelt og følelsesmæssigt slående, at du kan udnytte kraften til din kommercielle fordel.

Uanset hvilken model og pris du vælger, så får du altid følgende:

Responsivt design

Hjemmeside ALTID tilpasset til forskellige enheder og skærmstørrelser og ikke mindst responsivt brugeradfærd.

Du er administrator

Altid oprettelse af (din) egen bruger som administrator. Du ejer din egen hjemmeside.

100% tilpasning af elementer

Alle elementer: Tekster, knapper m.m. kan tilpasses og redigeres efter dine ønsker. Se hvad du redigerer mens du tilpasser udseendet.

Fuld råderet og ingen begrænsninger

Intet maksimum på oprettelse af egne sider. Ubegrænset antal billeder (kun serverplads begrænser antallet).

Hurtig responstid

Alle hjemmesider designes med hastighed for øje – hastighed er en primær funktionalitet op mod kundernes og Googles ønsker.

Tillægsydelser

"Var der ellers andet?" Hos Tjeks hjælper vi dig hele vejen med service omkring din hjemmeside. Der er mange muligheder for at hjælpe dig hele vejen.

WordPress vedligeholdelse

Sørg for at din hjemmeside altid er opdateret. Tænk ikke på backup og sikkerhed. Har du råd til at din hjemmeside ikke er optimeret?

Læs mere

SEO/SEM

Søgeordsoptimering (SEO) og generel markedsføring omkring Google. Lad dine kunder finde dig gennem Google. Spørg os til råds, før du starter…

Læs mere

Hosting på den rigtige server

Vi hjælper dig også med en server til hosting af din hjemmeside. Rigtig mange overser vigtigheden af, at ens hjemmeside eller webshop er sikret med en høj oppetid, sikkerhed mod hacking, hurtige svartider osv. 

Læs mere

Hjælp til tekster

Har du brug for én som kan skrive dine tekster eller måske blot læse dit indhold igennem? Måske skal du bruge oversættelse?

Billeder, grafik, video m.m.

Mangler du billeder, illustrationer, video eller  en professionel fotograf? Så lad os hjælpe dig med skabe din visuelle historie.

Specialudvikling

Har du et unikt projekt i tankerne? Det skal der også være plads til. Drøft mulighederne med os, hvis du ønsker en speciel implementering til din hjemmeside.