Video giver en positiv dynamik på hjemmesider og er med til at fastholde brugeren

Der er mange fordele ved at have videoer på din hjemmeside

Dem der besøger din hjemmeside, bliver lidt længere. Faktisk i gennemsnit 2,6 gange længere end hvis du kun har tekst og billeder. En anden ting er, at du skaber tillid til din virksomhed, når du viser en videopræsentation på din hjemmeside.

Din hjemmeside får et mere moderne look og bliver mere visuel og dynamisk. Uanset om der er tale om en video der forklarer om komplekse services og produkter eller der blot tages udgangspunkt i billeder af virksomheden – så vil det hjælpe dine kunder, og du hjælper kunden med at tage en beslutning.

Dine besøgende vil i måske langt højere grad dele din side – og det er godt for SEO!

De mange muligheder og priser hænger sammen

Som med alle opgaver hjælper Tjeks virksomheder med at forstå deres forretningsmål og behov, for derefter at konvertere disse til løsninger. Dette gælder også når det handler om at vælge den rigtige videobranding. Lad os tage snakken og brainstorme sammen.

Videoer kan selvfølgelig bruges på mange andre kanaler end kun hjemmesiden.

Eksempler på video

  • Branding video – fortæller historien om produkter, services eller de ansatte.
  • Flotte visuelle scener i stedet for billeder.
  • Animationsfilm som simplificerer et produkt eller service.
  • Interview og dokumentar – en mere levende fortælling om virksomheden og produkter eller services.

Uanset hvad du har brug for, kan Tjeks hjælpe dig videre. Vi har samarbejde med journalister, videofotografer, droneførere og animatorer.

Dokumentation af renoveringsprojekt

Et renoveringsprojekt på Amager blev dokumenteret under og efter istandsættelsen. For virksomheden viser det omfanget af projektet og selvfølgelig det endelige resultat.

Det giver godt indblik i hvilke projekter virksomheden kan stå for. 

Vidoen er primært foretaget med droneoptagelser.

Videoer som denne kan nemt bruges som en grafisk effekt på en hjemmeside i stedet for et baggrundsbillede.

Tekst og andre elementer kan nemt placeres oven på videoen uden at ødelægge dynamikken.

Tillægsydelser

"Var der ellers andet?" Hos Tjeks hjælper vi dig hele vejen med service omkring din hjemmeside. Der er mange muligheder for at hjælpe dig hele vejen.

WordPress vedligeholdelse

Sørg for at din hjemmeside altid er opdateret. Tænk ikke på backup og sikkerhed. Har du råd til at din hjemmeside ikke er optimeret?

Læs mere

SEO/SEM

Søgeordsoptimering (SEO) og generel markedsføring omkring Google. Lad dine kunder finde dig gennem Google. Spørg os til råds, før du starter…

Læs mere

Hosting på den rigtige server

Vi hjælper dig også med en server til hosting af din hjemmeside. Rigtig mange overser vigtigheden af, at ens hjemmeside eller webshop er sikret med en høj oppetid, sikkerhed mod hacking, hurtige svartider osv. 

Læs mere

Hjælp til tekster

Har du brug for én som kan skrive dine tekster eller måske blot læse dit indhold igennem? Måske skal du bruge oversættelse?

Billeder, grafik, video m.m.

Mangler du billeder, illustrationer, video eller  en professionel fotograf? Så lad os hjælpe dig med skabe din visuelle historie.

Specialudvikling

Har du et unikt projekt i tankerne? Det skal der også være plads til. Drøft mulighederne med os, hvis du ønsker en speciel implementering til din hjemmeside.