Alle vil gerne ses, høres og følges – hvad med dig?

Vi styrker dine social medie platforme samt omdømme.

Du skal have skabt overbevisende Facebook-sider og opdateringer, samt udvikle tilstedeværelse på andre sociale medier, der genererer ægte resultater.

Og kunne vi hjælpe dig med at øge dine tilhængere og fans, for til sidst at gøre dem til betalende kunder, så er du sikkert helt med den plan.

Tjeks tilbyder nu forskellige SoMe løsninger, som er tilpasset de flestes behov. Herunder giver vi en række eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig.

Eksempel 1

Opsamling af leads (personer og deres e-mailadresser) til dit nyhedsbrev. Løsningen kan skabes direkte gennem Facebook uden at kunden skal på din hjemmeside for skrive sig op. Det er enkelt og smart.

Kan tilpasses så brugernes oplysninger automatisk overføres til din e-mail software. Alternativt manuelle løsning, hvor leads overføres til et excelark.

Eksempel 2

Annoncering og banneropsætning for at hente trafik til din hjemmeside.

Vi kigger på målgrupper og segmenter og tilpasser din annoncering så du rammer dine kunder og ikke alle på din vej.

Denne løsning kan foregå i tæt samarbejde med din Google (SEO) opsætning.

Eksempel 3

Hjælp til din daglige eller ugentlige opslag. Der skal skabes “støj” på din Facebook side (eller anden platform). Hvis ikke du gør det, er dine kunders interesse andre steder (måske hos konkurrenten?).

Vi skaber sammen værdien for de opslag der virker og som opfylder “VOTE” princippet (Visuelt – Opmærksomhed – Tidsforbrug – Engagement)

Eksempel 4

Hjælp til den grafiske fintuning af din Facebook side. Anbefales selvfølgelig også i de andre eksempler. Men måske er du selv i stand til at få noget liv på din side, men mangler lige den grafiske røde tråd. 

Du får din visuelle identitet med i dine opslag, skarpe billeder og grafiske elementer som hjælper dine kunder til at syntes om din side. 

 

 

 Priserne afhænger ag omfanget i opgaven og hvor mange af løsningerne (eksemplerne) du ønsker at bruge samtidig.