SEO og Online Markedsføring er et spørgsmål om behov, ressourcer og return on investment.

Hvad fungerer og hvad gør ikke. Og hvordan påvirker du det? Det er der brug for at vide!

For at kunne Google-optimere den fremtidige indsats er det nødvendigt med en korrekt basisopsætning. Derudover skal udgangspunktet valideres (SEO testes).

Du vil efter en opstart være i stand til at optimere og styre din SEO & SEM selv. Det er ikke besværligt, men tager tid. Har du brug for ekstern eksperthjælp er der hjælp at hente der også.

Optimering af hjemmesider.

On-Page SEO, design & brugeradfærds analyse, indholds optimering, test af indhold, hastighedstest, ren HTML kode osv.

Webdesign & CMS.

Webdesign, responsivt design, call 2 Action, indhold, website/CMS hastighed samt validering af output.

Online & Content Marketing.

Hjælp til Content Marketing, Søgemaskineoptimering (On-Page & Off-Page SEO), Søgemaskinemarketing SEM (Google Ads, Facebook, LinkedIn og anden betalt annoncering), Social Media Markedsføring (SMM/SMO).

TJEKS BASIC (OPSTART)

Tilmelding, opsætning og sammenkædning af Google Analytics, Google Search Console og Google Ads. Opsamling af data som Pagerank, Root domain authority, Page Authority, Spam Score, Global Rank, Url Rating, Domain Rating, SEO- Paid- og Social-Visibility. SEO- PPC- Social- og Link-Rank. Opsamling af ekstern link struktur.

Opstart inkl. Google Ads.

Kr. 10.000,-

Opstart og Analyse

Inklusiv Basic – efter opstart og yderligere data-mining, inklusiv søgeords-analyse med placeringer, udarbejdes SEO & SEM analyse og konklusion. Analyse af website content, inklusiv brug af ord/keywords, titler, tags og beskrivelser. Udarbejdelse af website link & fil analyse.

Analyse af trafik- og bruger-adfærd, inklusiv kampagner, betalt annoncering og bruger demografi. Analyse af landingsider fejl, HTML og page-speed mm. Herfra vil du kunne udføre SEO & SEM forbedringer.

Ekskl. Google Ads

Kr. 15.000,-

Inklusiv Google Ads

Kr. 20.000,-

TJEKS Opstart (Advanced), inklusiv Opstart og Analyse samt Optimering 

Analyse og optimering udført af Tjeks baseret på SEO & SEM analyse og konklusion. Optimeringer og forbedringer eksekveres, med henblik på kontinuerlig monitorering og optimering, af de prioriterede indsatsområder.

Der opereres med ”de-lavest-hængende-frugters” princip, med henblik på forventet resultat, ud fra de tilgængelige ressourcer på det pågældende tidspunkt. Tjeks vil, de første 2 måneder, løbende komme med forslag, til optimering og optimalt udbytte samt indsamling af erfaring til fremtidig optimering.

Ekskl. Google Ads

Kr. 30.000,-

Inklusiv Google Ads

Kr. 35.000,-

Igangsætning af fast, målbar og dokumenteret Tjeks SEO & SEM abonnement og køreplan. 

Overskriftmæssigt er SEO og Online Markedsføring et spørgsmål om behov, ressourcer og return on investment.

Ud af flere hundrede parametre vurderer Google bl.a. også din hjemmeside på opbygningen af dit indhold, og hvordan din hjemmeside understøttes af udefrakommende links. Det forudsætter en konstant monitorering og tilpasning, at sikre sin placering på Googles organiske søgeresultater.

Tjeks SEO, SEM & Google Ads Webmaster Abonnement

Fortløbende kvartalsmæssigt abonnement som garanterer, en fast månedlig SEO & SEM eller Webmaster indsats, fra en Tjeks dedikeret ekspert, som stilles til sitets disposition. Kvartals abonnement kan til enhver tid opsiges, til udgangen af en periode. 

5 timer pr. md.

Pris pr. kvartal

DKK 15.000,-

10 timer pr. md.

Pris pr. kvartal

DKK 27.000,-

15 timer pr. md.

Pris pr. kvartal

DKK 38.000,-

25 timer pr. md.

Pris pr. kvartal

DKK 60.000,-

Priserne er excl. moms og der betales forud 3 måneder.

Aftalen kan opsiges til udgangen af en periode.