Online annoncering er en væsentlig kanal til vækst. Eksempelvis som markedsføring via Google Ads og Facebook.

Spørgsmålet er: Hvad skal der til, for at komme i gang med annoncering for dit website via Google Ads og de sociale medier?

Svaret er, hvis man svarer i generelle termer, ganske enkelt.

Du skal sætte nogle mål for annonceringen. Er det Awareness og Branding? Eller er det online salg, eller noget helt andet?

  • Du skal bruge bannere til din annoncering.
  • Og du skal have en landingside til dine brugere.

Begge dele gerne veldefineret, i forhold til budskaber og mål. Du skal skabe glade brugere. Og svare dem på deres spørgsmål indenfor dit felt.

Dernæst er det at allokere annonce-budget til den første periode.

Når du er der, så er resten at finde det rette segment at annoncere i. Du skal finde den sansynlige ”lavest-hængende-frugt”.

Og så er det at sætte annonceringen i gang.

Der er dog et ”par” steps, der skal være styr på. Før du du er der.

Nedenstående er et minimum. Af hvad er nødvendigt, i forhold til annoncering via enten Google Ads eller SOME som Facebook og LinkedIn

Processen til mål:

  1. Mål og kanaler: – Definition af opstarts-strategi, -format, -kommunikationstype samt – platform. Forstå forventede målgrupper, mål, afkast samt kanaler!
  2. SEO & SEM – Basic: Adgang eller tilmelding til, samt optimal mulig opsætning og sammenkædning af online services som Google Analytics, Google Ads og SOME.
  3. Strategi & Data – Analyse & Konklusion: Datamining og Analyse med henblik på opstart af annoncering. Annonceringen vil være baseret på prioritering af udvalgte indsatsområder i forhold til forventet afkast og de opsatte mål. Herunder er en gennemgående søgeordsanalyse essentiel.
  4. SEO & SEM: Opstart, Test, Drift og Optimering i forhold til fast, målbar og dokumenteret SEO & SEM indsats og køreplan.

Google Display Network

Google Display Netværk består af en samling, på over 2 millioner websites, der når mere end 90% af verdens internetbrugere.

Netværket er skabt til at supportere dig i at finde det rette publikum. Og tillade dig at annoncere via det.

Annoncering via Google Display Netværk muliggør for dig at nå dine ønskede brugere, mens de surfer deres favorit websites online. Annoncering via Google Display Netværk rammer som udgangspunkt ikke primært de brugere der aktivt søger for dine ydelser.

Du præsenterer derimod nærmere din forretning, overfor et specifikt publikum, der sandsynligvis vil være interesseret i dit produkt. Google Display annoncering giver en væsentlig øget rækkevidde, I forhold til traditionel annoncering via Google Search Netværk.

Google Display annoncer er annoncer, der vises på de artikler, videoer eller websteder, som forbrugere gennemser.

Display annoncer giver dig mulighed for at engagere brugere med fængende annonceformater.

Annoncering via Google Ads, Facebook, LinkedIn eller andre medier kan være svært.

I sidste ende drejer det hele sig om optimering af resultater. Hvorunder Google Ads etc. Er en del.

Vi kalder det overordnet Growth Hacking og konverteringsoptimering. Hvilket vi meget gerne hjælper med.

Om det er den ”store pakke”, eller om det ”bare” er hjælp til annonceringen?

Vi hjælper hjertens gerne.