Ny hjemmeside til din virksomhed?

Vi bygger hjemmesider med fokus på brugervenlighed og salg…

… og cirka 100 andre parametre!

w

Ring 32 677 677

En ny hjemmeside kræver dialog og sparring

Der er mange ting at tage stilling til, når din virksomhed skal have en ny hjemmeside. Derfor er det også en god idé at få hjælp og sparring af et bureau som kan hjælpe dig hele vejen rundt.

Tjeks hjælper virksomheder med at forstå deres forretningsmål og behov, for derefter at konvertere disse til målbare resultater via online og offline markedsføring.

Konverteringer

Henvendelser, konverteringer og salg er de primære mål ved at have en hjemmeside i dag. Vi sætter os ind i kundernes adfærd, så du får et website, der skaffer dig endnu flere kunder.

Vi kalder det for growth hacking!

Læs mere…

Ingen binding

Vi tror ikke på at binde kunderne til lange ubrugelige aftaler. Din hjemmeside er altid din ejendom.

Tryghed og support

Du får tryghed og overblik under hele processen. Du får mulighed for at få hjælp, hvis der opstår problemer, før, under og efter projektet.

Ring i dag på 32 677 677 og lad os starte dialogen

En hjemmeside har standarder. Og det har vi også.

Enhver hjemmeside vi skaber skal se godt ud, være nem at bruge, fungere som en drøm og være nøje afstemt med dine online forretningsmål.

Det grundlæggende CMS og webdesign bør tilpasses af en professionel designer ud fra dine idéer og ønsker samt eksisterende designstruktur. Der skal skabes på et unikt responsivt design til både almindelige samt mobile brugere. Design og funktionalitet designes, så der skabes validerede HTML5 & CSS resultater.

Ud over det æstetiske skal der designes der med vægt på hastighed, brugervenlig navigation, velfungerende menuer, responsivt design og brugeradfærd. Nå ja, og selvfølgelig optimeret til SEO/SEM.

Responsivt design

Hjemmeside ALTID tilpasset til forskellige enheder og skærmstørrelser og ikke mindst responsivt brugeradfærd.

Du er administrator

Altid oprettelse af (din) egen bruger som administrator. Du ejer din egen hjemmeside.

100% tilpasning af elementer

Alle elementer: Tekster, knapper m.m. kan tilpasses og redigeres efter dine ønsker. Se hvad du redigerer mens du tilpasser udseendet.

Fuld råderet og ingen begrænsninger

Intet maksimum på oprettelse af egne sider. Ubegrænset antal billeder (kun serverplads begrænser antallet).

Hurtig responstid

Alle hjemmesider designes med hastighed for øje – hastighed er en primær funktionalitet op mod kundernes og Googles ønsker.

Optimeret til Google

Hjemmesiden har standarder som Google godkender. Det er afgørende for arbejdet med SEO lykkedes.

Sikret imod hackere

Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.

SSL/HTTPS

Et SSL-certifikat er med til at gøre din side troværdig, og samtidig beskytter det både dine og dine kunders oplysninger.

Vi har erfaring fra mere end 2.000 hjemmesider.

I de seneste 15 år, har vi arbejdet sammen med mange tilfredse kunder. Derfor er vi også klar til at hjælpe din virksomhed med en ny hjemmeside som skaber værdi.

Send dine oplysninger og vi ringer dig op

Eller ring på 32 677 677 og få startet dialogen med det samme (hvis du bare ikke kan vente)

Samarbejdet med Tjeks har været anderledes end vi tidligere har oplevet relanceringer af vores hjemmeside.

Vores nye hjemmeside blev skabt, ikke kun med fokus på det visuelle og funktionelle, men i høj grad med fokus på konverteringer og søgemaskineoptimering. En varm anbefaling herfra!

Mia A. S. Hinrichs, Direktør, Nyfortuna

Jeg kan varmt anbefale Tjeks som samarbejdspartner! Tjeks har fungeret som både som sparringspartner og som leverandør af grafiske opgaver og design af hjemmeside. Vi har kun oplevet hurtig, kompetent, imødekommende og kreativ sparring og opgaveløsning.

Charlotte Bjerregaard, Retail Partner

Tillægsydelser

"Var der ellers andet?" Hos Tjeks hjælper vi dig hele vejen med service omkring din hjemmeside. Der er mange muligheder for at hjælpe dig hele vejen.

WordPress vedligeholdelse

Sørg for at din hjemmeside altid er opdateret. Tænk ikke på backup og sikkerhed. Har du råd til at din hjemmeside ikke er optimeret?

Læs mere

SEO/SEM

Søgeordsoptimering (SEO) og generel markedsføring omkring Google. Lad dine kunder finde dig gennem Google. Spørg os til råds, før du starter…

Læs mere

Hosting på den rigtige server

Vi hjælper dig også med en server til hosting af din hjemmeside. Rigtig mange overser vigtigheden af, at ens hjemmeside eller webshop er sikret med en høj oppetid, sikkerhed mod hacking, hurtige svartider osv. 

Læs mere

Hjælp til tekster

Har du brug for én som kan skrive dine tekster eller måske blot læse dit indhold igennem? Måske skal du bruge oversættelse?

Billeder, grafik, video m.m.

Mangler du billeder, illustrationer, video eller  en professionel fotograf? Så lad os hjælpe dig med skabe din visuelle historie.

Specialudvikling

Har du et unikt projekt i tankerne? Det skal der også være plads til. Drøft mulighederne med os, hvis du ønsker en speciel implementering til din hjemmeside.