Det er altid målet vi går efter og resultaterne der tæller!

”SANI Membranes valgte som udgangspunkt Tjeks som leverandør af ny hjemmeside. Det var bare starten, viste det sig. I dag hjælper Full Service Agency Tjeks med meget forskelligt, bland andet Hjemmeside, tekstforfatter (PR), til SEO, SEM og Content.

Vi valgte endda som udgangspunkt at udfordre Tjeks og deres services lidt, da vores projektstart ikke var optimal, i forhold til forventede hurtige resultater (vi startede op til sommerferien).

Det til trods har vi allerede nu, baseret på de opnåede resultater, været i færd med at evaluere resultaterne med henblik på hvor stort et ”brød ovnen kan bage”. Der er allerede nu en bemærkelsesværdig opnåelse af mål og ansvarstagen fra Tjeks ApS.”

Henrik Hjelsmark, Direktør

”Efter at have været en ordentlig tur igennem junglen, af mere eller mindre seriøse ”eksperter” føler vi, at vi langt om længe har fundet det rigtige samarbejde. Det opleves i den grad som hands-on, og med forståelse for og 100% fokus på, at målet for enhver aktivitet er at give indtjening, hos os som kunde.”

Mia Hinrichs, Direktør

”De kender markedet indenfor CMS & SEO. Vi lyttede til deres ekspertise i forhold til CMS, design, indhold, søgemaskineoptimering og i det hele taget, at gøre det rigtig fra bunden. Vi er utrolig glade for resultatet og den totale løsning. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger.”

Kim Madsen, Ejer & Direktør

Den gode historie, eksempel 1

Baggrund for case

Erfaren handelsvirksomhed virksomhed med god omsætning, på et konkurrencepræget marked.

Virksomheden har kontinuerligt arbejdet med forskellige leverandører af services. Alt fra udvikling, PR, website, søgemaskineoptimering og annoncering. Som de sagde til os: ”vi er ikke helt sikre på, at vores eksterne leverandører altid gør det rigtige, men overall går det godt i forretningen”.  Da de igen følte det var tid til luftforandring, fik vi lov til at byde ind.

Faktisk månedlig omsætning (index)

Før

115%

Efter 12 måneder

213%

Antal månedlige gennemførte kundemål

Før

2.300

Efter 12 måneder

5.630

Månedlig målkonverteringsrate

Før

13%

Efter 12 måneder

22%

Den gode historie, eksempel 2

Baggrund for case

Producent og distributør med mangeårig erfaring og stor markedsandel. I forbindelse med generationsskifte, var det tid til at overveje potentialet. Vi fik derfor lov til at byde ind på opgaven, med at udforske yderligere potentielle indtægtsmuligheder. Og vandt opgaven!

I dag, flere år senere, har de både produktion, distribution samt online salg til slutbrugeren i Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland. Desuden er der identificeret og udviklet separat forretningsområde/kanal.

Root Domain Authority

Før

22

Efter 12 måneder

32

Page Authority

Før

18

Efter 12 måneder

34

Global Rank

Før

2.532.247

Efter 12 måneder

875.936

Den gode historie, eksempel 3

Baggrund for case

Virksomhed med stor online tilstedeværelse, på meget konkurrencepræget marked. Uløst inhouse udfordring, med dalende antal indexerede dokumenter og antal kunder, gjorde at det var tid til at få ekstern hjælp. Vi blev desværre ikke spurgt som leverandør de første par ”omgange”.

Efter nogle fejlslagne forsøg på samarbejde med eksterne, blev det tid til at stille krav til leverandøren. Det var der vi fandt hinanden.

Antal Google indekserede dokumenter

Før

422.211

Efter 12 måneder

962.479

Antal månedlige brugere på website

Før

137.735

Efter 12 måneder

532.324

Antal månedlige Organiske besøgende

Før

90.650

Efter 12 måneder

217.126